Onze  Werkwijze tekent zich door transparantie en helderheid

 

Intake

We starten iedere samenwerking met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Offerte

Na het kennismakingsgesprek waarin wij  door uw wensen en vragen heen lopen doen wij u een aanbieding voor onze werkzaamheden. In deze aanbieding komen wij met u ook een planning overeen.

 

Bevestiging

Indien u akkoord gaat met de offerte zenden wij u een schriftelijke opdracht bevestiging die wij graag getekend retour ontvangen. Op onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden   van toepassing. U kunt deze tevens nalezen op onze website.

 

 

 

Mail voor een afspraak

*

 

 

Administratieve dienstverlening

FvoorFinance verzorgt indien gewenst uw volledige financiële administratie. FvoorFinance kan uw financiële administratie tevens beoordelen en zo inrichten dat u hierdoor een beter inzicht krijgt in uw onderneming. Na het verwerken en het afsluiten van de periode worden de aangiften omzet- en loonbelasting gegenereerd.

 

Jaarrekening

FvoorFinance stelt jaarlijks uw (fiscale) jaarrekening op met een balans, winst- en verliesrekening en bijbehorende toelichtingen. Bij een Besloten Venootschap (B.V.) verzorgen we ook de publicatiestukken, notulen en deponeren wij de jaarrekening en publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel.

 

Fiscale aangiften

FvoorFinance verzorgt alle mogelijke aangiften, zoals: de aangifte inkomstenbelasting inclusief een eventuele aangifte voor uw fiscale partner, de aangifte omzetbelasting, de aangifte loonbelasting en de aangifte vennootschapsbelasting.

 

Na het opstellen van uw fiscale aangiften nemen wij deze persoonlijk met u door. Na uw akkoord zorgt FvoorFinance er vervolgens voor dat de aangiften digitaal worden ingediend bij de Belastingdienst.

 

Rapportage

Door middel van (kwartaal)rapportages voorzien van handige fiscale tips houdt FvoorFinance u voortdurend op de hoogte van uw financiële situatie. Zo bent u altijd voorzien van up to date financiële cijfers van uw onderneming.

 

Advies

Naast de reguliere werkzaamheden voor uw onderneming verleent FvoorFinance  ook nog overige diensten zoals:

  • het opstellen van strategische management informatie zoals financiële rapportages, prognoses en analyses;
  • het opstellen en voeren van projectadministraties;
  • en kunnen wij u helpen met het opstellen van (liquiditeit) begrotingen en de bewaking daarvan.

 

Voor deze of andere vragen kunt u contact met ons opnemen, wij voorzien u graag van een passende offerte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Onze Algemene Voorwaarden

FvoorFinance

Pieter Holmstraat 26 1086ZC Amsterdam   email: info@fvoorfinance.nl   T 06 24 56 16 40  KVK 60337125

E  fvoorfinance@gmail.com